Protestul la adresa Guvernului care s-a desfăşurat, duminică seara, în Piaţa Victoriei, din Timişoara, s-a încheiat după aproape patru ore. În timpul manifestaţiei, oamenii au strigat lozinci, au cântat, au aprins luminile telefoanelor mobile, au ţinut un moment de reculegere şi au rostit rugăciuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul de la Timişoara a început în jurul orei 19.00 şi s-a încheiat puţin înainte de ora 23.00, numărul participanţilor ajungând, la un m,oment dat, la aproximativ 40.000.

În timpul protestului, timişorenii au strigat lozinci împotriva Guvernului, au cântat şi au aprins luminile telefoanelor mobile.

De asemenea, în timpul protestului de la Timişoara, oamenii au ţinut un moment de reculegere în memoria celor care s-au jertfit pentru ţară.

La ora 22.00, protestatarii de la Timişoara au cântat Imnul Naţional, iar bărbaţii prezenţi în Piaţa Victoriei şi-au dat kos căciulile, în semn de respect.

Imediat după încheierea protestului, un grup de tineri a rămas în Piaţa Victoriei din Timişoara pentru a spune rugăciuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.