Preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa, Nicolae Bucovală, a anunţat că pachetele turistice pentru 2023 pe litoralul românesc se vând foarte bine, precizând că vânzările nu sunt spectaculoase, dar mai bune ca anul trecut. El a susţinut că plajele noastre arată excelent şi că în Europa nu se mai găsesc nicăieri plaje ca în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Plajele noastre arată excelent acum. Nu mai găsim în Europa asemenea plaje. Am fost acum două, trei săptămâni şi am văzut ce se întâmplă în Italia. Am fost într-o zonă, în Sardinia, unde ruşii au început să plece şi şomajul este în creştere acolo, se închid aproape toate hotelurile. Deci la capitolul acesta suntem bucuroşi că nu au venit peste noi să ne cumpere hotelurile, că şi noi am fi păţit la fel. Nu e momentul şi nici cazul să ne plângem că nu sunt bune plajele. Am avut un moment de cumpănă anul trecut în care turiştii noştri nu au înţeles ce se întâmplă cu plajele. Acum arată chiar foarte, foarte bine”, a declarat Bucovală, marţi, în cadrul unei dezbateri la care au fost prezenţi ministrul Mediului, Tanczos Barna, şi ministrul Turismului, Constantin Cadariu. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Bucovală a anunţat că vânzările pentru sezonul estival 2023 merg foarte bine. 
 
“Până nu se soluţionează ceea ce discutăm astăzi, suntem noi puţin îngrijoraţi pentru că am lansat pachetele turistice în vânzare, sunt pe piaţă. Ca o veste îmbucurătoare, pachetele pentru 2023 se vând foarte bine. Neaşteptat de bine pentru această perioadă. Noi am început încă din 15-20 septembrie. Avem vânzări. Nu spectaculoase, dar mai bine ca anul trecut”, a explicat preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa. 
 
El a afirmat că ar fi fost bine ca şi beach-barurile să poată fi instalate pe plajele lărgite, nu numai şezlongurile.
 
“Ni s-au terminat contractele de plajă în Mamaia, iar noi am ofertat deja pachetele complete. Turistul vine şi ştie că îşi găseşte şi şezlongul şi umbrela şi tot ce trebuie pe plajă. Este adevărat că ne-am dus cu şezlongurile pe plaja refăcută, dar am lăsat beach-barurile pe plaja veche. Dezastru pentru noi. Nu că nu am avut profit, făceam eforturi să ducem un pahar de apă, un suc la 30-40-100 de metri pentru că aici am avut deficienţe foarte mari. Nu am înţeles de ce s-a luat această decizie când puteam să mergem cu beach-barul acolo”, a mai declarat Nicolae Bucovală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.