PNL Sector 1 afirmă, joi, că propunerea de buget pe 2024 publicată de Clotilde Armand este exemplul perfect de dezinteres şi deconectare de la nevoile cetăţenilor şi că îi putem spune ”bugetul-zero”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Propunerea de buget pe 2024 publicată de Clotilde Armand este exemplul perfect de dezinteres şi deconectare de la nevoile cetăţenilor. Îi putem spune ”bugetul-zero” pentru că asta este cifra care sare în ochi pe mult prea multe coloane: ZERO alocare pentru multiple domenii, ZERO fonduri pentru necesităţile locuitorilor sectorului şi ZERO bani europeni atraşi”, transmite PNL Sector 1.
 
Potrivit liberalilor, ”bugetul Sectorului 1 trebuie să fie făcut cu responsabilitate şi să răspundă nevoilor cetăţenilor, pentru că bugetul este al lor, al oamenilor, nu al primarului”.
 
PNL Sector 1 îi invită pe locuitorii din sector să se exprime pe pagina de internet a filialei unde ar trebui să meargă banii sectorului 1. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.