Peste 4.000 de timişoreni s-au adunat din nou, duminică seară, pe platoul din faţa Operei Naţionale, la un nou protest început cu intonarea Imnului Naţional. Oamenii sosesc în Piaţa Victoriei din toate cartierele oraşului, protestatarii venind încolonaţi din toate cartierele oraşului, unde şi-au dat întâlnire. Printre cei prezenţi se numără şi primarul liberal Nicolae Robu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte cu o oră de începerea protestului de la Timişoara, organizatorii au adus apă îmbuteliată în faţa Operei pentru protestatari, dar şi pentru forţele de ordine. Tot atunci, şi-au făcut apariţia în piaţă şi primii oameni. Aceştia au purtat steaguri tricolore şi au aşteptat să înceapă manifestaţia.

Printre cei prezenţi la manifestaţie se numără şi primarul liberal Nicolae Robu.

Imediat după ora 19.00, în Piaţa Victoriei au început să sosească şi grupuri de protestatari din diferite cartiere din oraş care au fost primite cu aplauze de cei deja prezenţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Timişoara se adunaseră peste 4.000 de oameni.

Protestul de la Timişoara a început cu intonarea Imnului Naţional, iar grupuri de oameni continuă să sosească în centrul oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.