Peste 2.000 de arădeni participă la o nouă manifestaţie de protest, de această dată cerând doar demisia Guvernului şi alegeri anticipate. În jurul orei 19.00, s-au adunat primii oameni, iar când grupul a ajuns la aproximativ 500 s-au mutat din faţa Palatului Administrativ în faţa sediului PSD. Pe o pancartă purtată de un manifestant scrie: " Victor Ciorbea: Nu văd cu ochi buni această ordonanţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Participantii au scandat "Hoţii, hoţii", " Jos Guvernul!", " Anticipate", iar după 30 de minute au pornit în marş prin centrul oraşului.

Pe traseu, li s-au alăturat numeroşi arădeni, iar numărul acestora a depăşit 2.000, la ora ora transmiterii acestei ştiri.

Pe unele pancarte purtate de manifestanţi scrie: "Dizolvarea parlamentului Dragnea", " Victor Ciorbea: Nu văd cu ochi buni această ordonanţă", "Demisia", " Legalizaţi şi copiatul la BAC?".

Manifestanţii scandează, au fluiere, tobe şi vuvuzele.

Traficul rutier este blocat de marşul manifestanţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.