Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, prezintă stadiul lucrărilor la Podul Grant, el afirmând că la pasajul principal, traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%. În plus, s-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt. Primarul precizează că se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri, iar în paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Stadiul lucrărilor la Podul Grant. La pasajul principal: Traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%.”, arată Nicuşor Dan.

Primarul arată că s-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt, se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri. În paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Se lucrează şi la pasajul pietonal, respectiv la grinda parapetelor, urmează realizarea hidroizolaţiei, asfaltarea, montarea bordurilor şi realizarea parapetelor”, mai spune Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.