Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni despre banii pentru campania de promovare pentru alegerile locale, că panotajul exterior, outdoor-ul, costă 180.000 de euro, iar el a plătit o primă tranşă de 70.000 de euro, din banii primiţi donaţie de la cetăţeni, iar înţelegerea cu USR este să plătească 100.000 de euro din restul de plată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o înţelegere cu USR-ul, panotajul exterior, outdoor-ul costă 180.000 de euro, eu am plătit o primă tranşă de 70.000 de euro şi înţelegerea cu ei este să plătească 100.000 de euro din restul de plată, nu ştiu dacă plata s-a făcut sau nu până la momentul acesta”, a spus primarul Capitalei.

Nicuşor Dan a precizat că cei 70.000 i-a plătit din banii pe care i-a strâns din donaţii.

ce se întâmplă cu celelalte formaţiuni care îl susţin, Nicuşor Dan a spus că dintre toate partidele care îl susţin, USR-ul este singurul care primeşte acea subvenţie de la stat.

Nicuşor Dan este susţinut pentru un nou mandat la Primăria Capitalei de Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.