Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc joi, pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia, spre Brăila. În accident a fost rănită şi o a treia persoană, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Slobozia, potrivit unor surse din Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, la ieşirea din municipiul Slobozia spre Brăila, au declarat surse din Poliţie pentru News.ro.

În urma accidentului, Achim Irimescu, omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, şi o a treia persoană au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Urgenţă din Slobozia, au mai precizat aceleaşi surse. Potrivit acestora, cea de a treia persoană rănită este traducătoarea delegaţiei

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro că poliţiştii nu au stabilit modul în care s-a produs accidentul şi nici cauzele acestuia. O echipă complexă din cadrul IPJ Ialomiţa, aflându-se la faţa locului pentru cercetări.

O delegaţie din Kuweit condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se află în vizită oficială în România în perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.