Metrorex anunţă că, de vineri până duminică, au loc lucrări de refacere a finisajelor accesului A, la staţia de metrou Mihai Bravu. Traficul pietonal va fi închis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Metrorex informează că, în perioada 14.05 – 16.05.2021 (vineri, sâmbătă şi duminică), la staţia de metrou Mihai Bravu, situată pe Magistrala 1, se vor realiza lucrări de refacere a finisajelor accesului A (ieşirea spre Şos. Mihai Bravu). Aceste lucrări presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit”, a transmis compania. 

Metrorex anunţă că, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal la accesul A (fără copertină) al staţiei de metrou Mihai Bravu va fi închis.

”Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător. Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor accesurilor anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări”, a mai transmis compania. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.