Locuitorii municipiului Craiova au rămas, duminică dimineaţă, fară căldură şi apă caldă din cauza unei avarii la Sucursala Electrocentrale II Craiova, aparţinând Complexului Energetic Oltenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zeci de mii de craioveni sunt afectaţi de avaria apărută în sistemul de alimentare cu agent termic a punctelor termice. Nu sunt afectaţi craiovenii care s-au debranşat de la sistemul termic, dar şi cei care locuiesc la case.

"În urma unei avarii la cazanele CET 2 a fost oprită, duminică dimineaţă, furnizarea căldurii în municipiul Craiova. Reprezentanţii CET 2 ne-au asigurat că vor rezolva problemele apărute în cel mai scurt timp", spune Primăria Craiova.

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia spun, la rândul lor, că furnizarea agentului termic a fost oprită din cauza unei avarii produse la Sucursala Electrocentrale II, estimând că va fi reluată în jurul orei 19.00. 

Nu vor fi afectaţi de întreruperea alimentării cu agent termic craiovenii care s-au debranşat de la sistemul termic, dar şi cei care locuiesc la case.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.