Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban, care a participat la lansarea candidaturii lui Alin Nica pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a declarat că judeţul Timiş este o „citadelă” în care „se dă una dintre cele mai importante bătălii pentru România” şi a subliniat că el nu este Nicolae Robu şi nu se face frate cu dracu pentru a-şi atinge obiectivele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt a patra oară în Timiş în ultima lună pentru că aici se dă una dintre cele mai importante bătălii pentru România. Pentru că Timişul este o citadelă a democraţiei, a civilizaţiei, a bunului simţ, a drepturilor şi libertăţilor individuale, a demnităţii umane şi Timişoara şi Timişul nu au voie sa devina prizonierele PSD. Eu nu sunt Robu PSD. Sunt convins că niciunul dintre dumneavoastră nu sunteţi Robu(l) PSD. Noi suntem oameni liberi, curajoşi. Oameni care trăim pe propriile picioare şi oameni care nu ne facem frate cu dracu ca să ne atingem obiectivele în viaţă. Am venit să îl susţin pe Alin Nica în dificila candidatură pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Am venit să bag mâna în foc pentru Alin Nica. (...)”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că a fost alături de Alin Nica atunci când a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş, în 2020, dar că nu întotdeuna a fost alături de acesta.

„Am fost alături de Alin Nica când a reuşit să câştige consiliul judeţean en fanfare, candidând ca liberal în 2020, deşi nu a beneficiat de o conjunctură foarte favorabilă în Timişoara. Alţii au fost bătuţi măr în Timişoara, în timp ce Alin Nica a reuşit să câştige preşedinţia CJT cu peste 40%. Nu întotdeauna am fost de aceeaşi parte a baricadei cu Alin Nica. Dar e firesc.Suntem liberlai, democraţi, de multe ori avem păreri diferite, le exprimăm public şi acţionăm în mod onest pentru a urmări obiectivele pe care le avem. Pe de altă parte, nimeni nu poate să spună despre Alin Nica altceva decât că este un liberal autentic. Liberalii autentici sunt în Forţa Dreptei şi în Alianţa Dreapta Unită care se bate cu toată forţa pentru a împiedica capturarea Timişoarei şi a judeţului Timiş de către ciuma roşie”, a completat liderul Forţa Dreptei.

El a mai afirmat că la Bucureşti „o huntă militară” a ocupat PNL.

„La Bucureşti, o huntă militară a ocupat ceea ce poartă în mod nelegitim astăzi brandul PNL, alungând liberalismul din PNL.Acest lucru s-a resimţit şi în Timiş în care, într-un mod cu totul de neînţeles şi revoltător, Ciucă şi Bode au predat filiala către Ciolacu, Grindeanu şi Simonis punând la cale un plan diabolic de a captura judeţul Timiş printr-o sumare artificială a electoratelor celor două partide şi hotărând că Alin Nica nu mai este bun şi că locul lui Alin Nica trebuie luat de un impostor pentru judeţul Timiş, pe numele lui Simonis. Îl felicit pe Alin Nica pentru că a luat decizia de a nu se preda către PSD şi către sistem. Îl felicit pentru declaraţia că mai bine îşi taie mâna decât să semneze pentru un candidat PSD. Îl felicit că a venit alături de noi şi că este alături de Alianţa Dreapta Unită într-una dintre cele mai importante bătălii pe care le avem de dat şi care sunt convins că va duce la izbândă, la împiedicarea planului diabolic al sistemului şi al ciumei roşii de a pune mâna pe Timişoara şi pe judeţ”, a precizat Orban.

În final, Orban a afirmat că „vreau să îi batem pe ăştia de să le sune apa în cap”.

„Ne batem cu aproape toţi primarii aflaţi la PSD şi la PNL. De partea noastră sunt cetăţenii. Vătafii care încearcă să îi determine pe oameni să voteze împotriva voinţei sunt pregătiţi să apeleze la orice abuz, furăciune, orice formă de presiune pentru a împiedica victoria noastră. Fiecare vot este important în această bătălie. Nu vreau să câştigăm la un procent distanţă sau două. Eu vreau să îi batem pe ăştia de să le sune apa în cap şi să se audă în toată ţara ce bătaie a mâncat mafia PSD-PNL în Timiş”, a concluzionat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.