Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat că Guvernul a aprobat acordarea de granturi de studii în favoarea unor cetăţeni români care au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, pentru a-i ajuta la continuarea studiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul a aprobat acordarea de granturi de studii în favoarea unor cetăţeni români care au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, pentru a-i ajuta la continuarea studiilor şi la o mai accelerată redresare după evacuare şi o mai bună integrare în România”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, după şedinţa de Guvern.

Constantin a precizat că numărul estimat nu este mare.

”Se estimează 12 beneficiari, iar costurile suportate de Ministerul Educaţiei este de 85.452 lei din bugetul alocat Ministerului Educaţiei pentru anul universitar în curs”, a subliniat Constantin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.