Groapa formată într-o parcare din Râmnicu Sărat, sub care arheologii au stabilit că se află o pivniţă din secolul al XVIII-lea, a fost astupată temporar cu nisip, iar traficul în zonă, pe DN 2, a revenit la normal după aproape două luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN 2 (E 85), în municipiul Râmnicu Sărat unde, la sfârşitul lunii februarie, o bucată de asfalt s-a surpat, a fost reluat în condiţii normale.

La sfârşitul lunii februarie, o bucată de asfalt s-a surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat, de pe DN 2, iar o maşină a căzut în groapa formată, traficul rutier în zonă fiind închis. După câteva ore, autoturismul Opel căzut în groapa formată a fost scos cu o macara. În urma cercetărilor făcute în zona gropii, arheologii au stabilit că sub asfalt se află o pivniţă care nu este mai veche de secolul al XVIII-lea.

Recent, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, a decis ca groapa să fie astupată provizoriu, iar în urmă cu aproape două săptămâni în zonă au fost aduse câteva tone de nisip, fiind începute lucrările. Măsura luată are în vedere conservarea vestigiilor până în momentul în care municipalitatea va avea bani să realizeze o centură ocolitoare a oraşului astfel încât traficul să fie deviat pe o altă rută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.