Actorul Florin Piersic este transferat joi, la Spitalul Foişor din Bucureşti, pentru o intervenţie ortopedică, absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecţie. Intervenţia nu este lipsită de riscuri, având în vedere situaţia sa medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Domnul Florin Piersic este stabil în acest moment, însă vorbim despre un pacient vulnerabil prin vârstă şi bolile asociate. Este vorba un proces infecţios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului şi proteza de la genunchi.  Pacientul se află în evaluare şi supraveghere multidisciplinară (boli infecţioase  ortopedică, cardiologică) pentru cea mai bună abordare terapeutică”, anunţă reprezentanţii Institutului ”Matei Balş” din Capitală, unde actorul a fost transferat marţi seară, de la Institutul Inimii, din Cluj. 
Florin Piersic va fi transferat joi la Spitalul Foişor pentru tratament ortopedic.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Situaţia medicală a pacientului face ca intervenţia ortopedică, să nu fie lipsită de riscuri, dar ea este absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecţie. După intervenţia ortopedică  pacientul va continua tratamentul procesului infecţios”, a comunicat Institutul ”Matei Balş”.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.