Sicriul cu trupul femeii de 47 de ani, găsită moartă, cu buletinul în mână, sub clădirile dărâmate în urma cutremurului din Italia, a fost adus, marţi, la locuinţa părinţilor din localitatea vasluiană Zorleni, Steluţa Novac urmând să fie îngropată pe 1 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sicriul a fost adus la Zorleni cu o maşină mortuară cu numere de Neamţ, fiind aşteptat de rude ale femeii şi de zeci de localnici cu lacrimi în ochi.

Mai mulţi bărbaţi au purtat pe braţe sicriul până în locuinţa părinţilor Steluţei Novac.

Mama femeii nu se afla acasă, întrucât este internată în spitalul din Bârlad din cauza afecţiunilor cardiace amplificate de moartea fiicei sale. 

Vecinii au povestit că, atunci când a fost acasă în urmă cu trei luni, Steluţa Novac a mers la cimitirul din localitate şi a făcut curăţenie la mormântul familiei.   

Femeia va fi înmormântată pe 1 septembrie.

Femeia de 47 de a fost găsită moartă, sub dărâmături, cu actul de identitate în mână, într-o locuinţă din oraşul italian Amatrice, puternic afectat de cutremurul de miercurea trecută. Plecată de opt ani în Italia, unde avea grijă de ruda unui patron de hotel din localitate, Steluţa Novac nu era căsătorită şi nu avea copii.

Femeia a fost în România în luna mai, după ce nu-şi mai vizitase rudele din Zorleni de patru ani.

Până acum, MAE a confirmat decesul a 11 cetăţeni români în cutremurul din Italia. Alţi şase români răniţi în seism sunt internaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.