Procurorii din Prahova au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor după ce un localnic din satul prahovean Gornet, aflat în carantină, a plecat din localitate la Costineşti, încălcând restricţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 27.07.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, a  fost înregistrată  o cauză  penală  având ca obiect săvârşirea unei  infracţiuni de  zădărnicirea combaterii bolilor. La data de 25.07.2020, lucrători   din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet, judeţul Prahova, localitate ce se află în carantină zonală, s-a deplasat, în cursul zilei de 25.07.2020, pe raza staţiunii Costineşti, judeţul Constanţa, încălcând măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul George Paul PRajea, a declarat pentru News.ro că se fac cercetări sub aspectul săvârşirii faptei şi decoamdată nimeni nu are calitatea de suspect în dosar. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Procurorii prahoveni au deschis şi vineri, 24 iulie, un dosar penal  tot pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor după ce cu o zi înainte jandarmii s-au sesizat din oficiu  cu privire la faptul că o persoană aflată pe listele Direcţiei de Sănătate Publică Prahova ca fiind  infectată cu virusul  SARS-Cov 2 a părăsit imobilul situat în  comuna Gornet, în care se afla în  izolare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.