Mai mulţi copaci au fost doborâţi, sâmbătă, de vântul puternic, în judeţul Brăila, inclusiv pe maşini, fiind semnalate avarii şi la stâlpi de electricitate. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire, în condiţiile în care în judeţ ninge de mai multe ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonelul Ştefan Stoian, în judeţ ninge de mai multe ore, fiind nevoie de intervenţia mai multor utilaje de deszăpezire, îndeosebi pe drumuri judeţene unde vântul puternic viscoleşte zăpada. Tot din cauza vântului, un copac a fost smuls din rădăcină şi s-a prăbuşit peste 4 maşini parcate, în municipiul Brăila. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube însemnate.

Tot în Brăila, un autoturism a rămas împotmolit în zona localităţii Gulianca, în timp ce pe DN 22, la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu, un copac a căzut pe carosabil.

O avarie s-a produs la un stâlp electric în municipiul Brăila, iar un copac a căzut pe carosabil pe DN 22, între localităţile M. Kogălniceanu şi Movila Miresii.

Tot din cauza viscolului, mai multe cabluri electrice sunt căzute pe carosabil, în municipiul Brăila. Nu se ştie deocamdată numărul abonaţilor care nu au curent elecric.

Şi pe drumurile naţionale din Brăila se intervine cu mai multe utilaje pentru a se putea menţine circulaţia autovehiculelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.