Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au documentat, duminică activitatea infracţională a două persoane, o femeie de cetăţenie străină şi un cetăţean român, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei doi au fost reţinuţi, deoarece aveau asupra lor diferite cantităţi de MDMA, ketamină şi alte substanţei încadrate la categoria droguri de mare risc, în timp ce erau la festivalul de muzică „Sumwaves” care se desfăşoară în perioad 1 - 7 mai în staţiunea Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astfel, la data de 5 mai, cei doi au fost reţinuţi în urma a două acţiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică din staţiunea Mamaia. Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantităţi de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 – CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 – MMC (substanţă psihoactivă). La data de 6 mai a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, arată comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, mai spune sursa citată.Reprezentanţii IPJ Constanţa mai precizează că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ediţia a 32-a a festivaului „Sunwaves” se desfăşoară în perioada 1 - 7 mai, în Mamaia Nord.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.