Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Caraş-Severin după ce a agresat un altul, lovindu-l de mai multe ori cu un par în cap, agresiunea având loc pe o stradă din Reşiţa. Victima a fost transportată la spital şi are nevoie de îngrijiri medicale, anchetatorii afirmând că i-a fost pusă viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„În data de 20.01.2023, în jurul orei în jurul orei 18.30, în timp ce afla pe Aleea Galaţi din municipiul Reşiţa, numitul M.R. a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin, respectiv numitul P.D.F. care, folosind un par din lemn, l-a lovit în mod repetat în zona capului, precum şi în alte zone ale corpului, până în momentul în care persoana vătămată şi-a pierdut cunoştinţa, viaţa victimei fiind pusă în pericol, acesta necesitând un număr de 50 de zile îngrijiri medicale în cazul evoluţiei favorabile”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.
 
Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Caraş – Severin, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.