O parte dintre bucureştenii care locuiesc în zona Calea Rahovei şi Şoseaua Alexandriei din Sectorul 5 au rămas fără apă caldă, marţi dimineaţă, din cauza unei avarii care afectează aproximativ 300 de blocuri, RADET anunţând că se lucrează pentru remedierea acesteia şi se estimează că lucrările vor fi finalizate joi, astfel încât furnizarea apei calde să fie reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit RADET, din cauza unei avarii apărute pe reţeaua termică primară, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului şi Calea Rahovei, precum şi pe Şoseaua Alexandriei a fost oprită furnizarea apei calde.

Astfel, sunt afectate aproximativ 300 de blocuri, care sunt alimentate cu energie termică din 15 puncte termice. 

RADET mai spune că echipele regiei lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, estimându-se că reparaţiile vor fi finalizate joi, 16 iunie.

"Pe măsură ce lucrările de reparaţii vor avansa, reluarea furnizării apei calde către bucureşteni va fi făcută în mod treptat", mai spune RADET.

Săptămâna trecută, au rămas fără apă caldă locuitorii din zonele Colentina şi Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei tot din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare. RADET anunţa că situaţia este urmare a faptului că nu există bani pentru reparaţii şi revizii la reţeaua de transport şi distribuţie, după ce ELCEN a pus poprire pe conturile regiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.