Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit mort, pe un teren din localitatea Săcădat, judeţul Bihor. Trupul bărbatului a fost descoperit sub un utilaj agricol, în condiţiile în care echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost chemate să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins utilajul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia autorităţilor a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, în urma unei sesizări primite de ISU Bihor care anunţa producerea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe un teren de pe raza localităţii Săcădat.
„În momentul sosirii forţelor de intervenţie, ardeau generalizat tractorul şi presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană. Echipajele de stingere au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, iar echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei de sub utilajul agricol. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 23 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la faţa locului declarând decesul acestuia”, informează ISU Bihor.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În urma cercetărilor, specialiştii din cadrul ISU au concluzionat că incendiul a fost, cel mai probabil, generat  de defecţiuni la presa de balotat.
La locul incendiului au intervenit echipajele Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială  de descarcerare grea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.