Aproximativ 400 de persoane au protestat, duminică seara, şi la Buzău, scandând lozinci împotriva PSD şi a Guvernului Grindeanu, mărşăluind pe principalele bulevarde din municipiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape 200 de protestatari s-au strâns initial în Piaţa Dacia din Buzău în jurul orei 18.00 iar la ora 19.30 au pornit în mars pe bulevardul Nicolae Bălcescu, bulevardul Alexandru Averescu şi Bulevardul Unirii revenind în jurul orei 21.00 în centrul oraşului.

Pe timpul marşului   protestatarii au scandat ”Adio, PSD”, ”Demisia” , ”Iesiţi din casă, dacă vă pasă” „Hoţii, Hoţii” iar la trecerea pe lângă sediul organizaţiei municipal a PSD au scandat „PSD, ciuma roşie”. 

De asemenea, protestatarii au purtat pancarte pe care era scris: ”Ai mâncat atât bull shit, până-n stradă am ieşit, Liviule de acuma ştim, că ca tine nu găsim” ori ”Data viitoare ieşiţi la votare”, ”Jos Guvernul, penalilor.”

La întoarcerea în centrul oraşului, menifestanţii al cărorr număr se ridicase la 400 au încercat să se prindă într-o horă şi să cânte „Deşteaptă-te, române!”. Protestul s-a încheiat în jurul orei 21.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.