Fostul premier Victor Ponta, a respins, miercuri, la Galaţi, afirmaţiile liderului PRU, Bogdan Diaconu, care susţine, într-o postare pe Facebook, că Virgil Măgureanu i-a impus numele partidului, Pro România. Ponta afirmă că, probabil, Diaconu s-a văzut cu Liviu Dragnea că să ajungă să spună asta, dar anunţă că rezistă în continuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Ponta a infirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, afirmaţiile făcute pe Facebook de liderul PRU, Bogdan Diaconu, care a spus că Virgil Măgureanu i-a impus numele partidului, Pro România.

"Probabil că iar s-a văzut cu Dragnea, că el când se vede cu Dragnea mai scoate câte-o prostie. Nu îl cunosc pe Măgureanu, nu m-am înâlnit în viaţa mea cu Măgureanu, iar ideea de PRO România îi apraţine domnului Daniel Constantin. Dar eu repet: m-am obişnuit după ce ani de zile - erau prea multe laude de colegii mei în PSD, acum deodată în fiecare zi  mai aud cate o nenorocire. Sigur că mă supără chestia asta de la oamnei pe care i-am ajutat în viaţă, dar cred că problema e ca Pro România ia foarte multe voturi, cum a luat şi la Deva, de la PSD,  iar cu atacurile astea la persoana mea m-am călit din vremea lui Băsescu. Acum, că vin de la foşti prieteni, să zic ca sunt mai neplăcute, dar mă aştept la tot ce e mai rău pentru că nu au argumente la ceea ce spun eu...La toate argumentele mele politice, economice, primesc câte o găleată cu lături de la Dragnea şi ai lui. Eu rezist ", a spus Ponta.

Liderul PRU, Bogdan Diaconu susţine miercuri, într-o postare pe Facebook, că numele partidului Pro România a fost ”impus” de Virgil Măgureanu.

”Victor, când erai un tânăr procuror te-au dus Bitner şi Măgureanu la Năstase! Foarte frumos! Dar, la aproape 20 de ani, să îţi impună Măgureanu numele partidului!...Pro România este una din ideile puţine şi fixe ale lui Virgil Măgureanu! Eşti tare, Victore!”, scrie Bogdan Doaconu pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.