Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a semnat, luni, în Cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Spaniei pentru victimele atentatelor teroriste, şi a exprimat "foarte clar” sprijinul pe care România îl acordă poporului spaniol şi, în special, luptei împotriva terorismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem în momente ca acesta, în care singurul lucru pe care putem să-l facem este să ne exprimăm condoleanţele pentru familiile celor care au suferit pierderi ireparabile în urma atentatului terorist şi, în acelaşi timp, să exprimăm foarte clar sprijinul pe care România îl acordă Spaniei în general, şi în lupta împotriva terorismului în mod special”, a afirmat ministrul de Externe.

Teodor Meleşcanu şi-a exprimat încrederea că "autorităţile spaniole vor depăşi acest moment”, chiar dacă este "o situaţie grea”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cartea de condoleanţe de la Ambasada Spaniei este deschisă luni şi marţi între orele 9.00-12.00 şi 14.00-16.00, iar printre cei care au semnat se numără premierul Mihai Tudose, pre;edintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, liderul PNL, Ludovic Orban şi consilierul prezidenţial Bogdan Aurescu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.