Subprefectul PSD de Timiş, Sorin Ionescu, a solicitat revocarea din funcţie deoarece, spune el, nu poate fi şi organizator de alegeri locale şi candidat. Ionescu se va regăsi pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local Timişoara, urmând să deschidă această listă din partea PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am înaintat Guvernului României cererea mea de revocare din funcţia de subprefect al judeţului Timiş. Astfel, renunţ la acest statut pentru a reveni la ceea ce sunt eu la bază, profesor.Le mulţumesc colegilor de la Instituţia Prefectului Judeţul Timiş pentru modul în care au colaborat în aceste 27 de luni din mandatul meu, pentru modul profesionist în care gestionează lucrurile şi sper ca, odată şi odată, cineva să arunce şi un ochi pozitiv pe salariile acestora”, a transmis, joi, Sorin Ionescu.

El a mai anunţat că va candida pentru Consiliul Local Timişoara.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Lucrurile învăţate în aceşti ani mă determină astăzi să accept o nouă provocare. Am acceptat cu responsabilitate să deschid lista de consilieri locali a PSD Timişoara, convins fiind că experienţa acumulată mă va ajuta să îmi aduc aportul în dezvoltarea municipiului Timişoara. Îmi doresc ca oraşul nostru să redevină un oraş curat, un oraş al luminii şi al florilor, aşa cum l-au văzut fondatorii săi.

Unii îmi spun că aş fi putut să mai stau pe funcţia de subprefect. Eu zic, nu! Nu poţi fi în acelaşi timp şi candidat şi organizator al alegerilor. Nu poţi fi implicat în dispute electorale ca factor de ehilibru între părţi”, a mai precizat Ionescu.

Listele cu candidaţi pentru Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş vor fi comune, PSD şi PNL. Deocamdată nu a fost stabilită ponderea pe listă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.