Sabin Sărmaş, candidat la Primăria Cluj-Napoca, a declarat marţi despre primarul Emil Boc, pe care îl contracandidează, că este ”tot mai iritat” şi că ar numi acest comportament ”sindromul dictatorului bătrân” pentru că se află în poziţia de primar de 20 de ani şi mai vrea un mandat de 4 ani. El a mai spus că dacă prezenţa la Cluj este peste 50% îl bate pe Emil Boc şi că acesta este un pariu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este tot mai iritat, şi nu de candidatura mea ci în general în relaţia cu clujenii. L-aş numi sindromul dictatorului bătrân. De 20 de ani conduce Clujul şi mai vrea 4 ani. Diupă 20 de ani apare oboseala asta care se transformă în neputinţa de a mai conduce oraşul, şi neputinţa se transformă în agresivitate, în aroganţă, câteodată momente isterice. (..) Sindromul dictatoruoui bătrân, care a stat mult peste o comunitate, nu mai performează, oboseşte şi atunci încearcă cumva să compenzeze prin mai multă agresivitatate”, a spus Sabin Sărmaş, candidat la Primăria Cluj, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre primarul Emil Boc. 

Sabin Sărmaş a afirmat că în cursa pentru primăria Cluj-Napoca s-au înscris PSD, PNL, Alianţa Dreapta Unită, AUR, SOS şi UDMR, adăugând că din partea PSD, candidatul este fostul deputat Aurelia Cristea, iar din partea REPER, Ramona Strugariu. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sărmaş a arătat că în cazul în care alegerile locale ar fi în două tururi, rezultatul alegerilor ar fi altul. ”Emil Boc, dacă astăzi are două tururi, pierde primăria. În urmă cu patru ani au venit 37% la vot. La Cluj este un dezinteres pe care îl cultivă”, a arătat el. 

”Are aceeaşi tactică şi acum. Şi-a anunţat candidatura pe ultima sută de metri, nu vine la nicio dezbatere, societatea civilă din Cluj a făcut două dezbateri, nu a venit şi stă la cutie. Nu vorbeşte cu nimeni, se face că nu sunt alegeri. de ce face asta? ca să demotiveze electoratul, să vină puţini oameni la vot. ce se întâmplă acum este o surpriză totală. Toate studiile arată că cel mai probabil generaţia tânără va veni mai mult la vot. Va fi o surpriză că nu nor înţelege partidele politice nimic”, a afirmat fostul liberal. 

”Dacă prezenţa la Cluj este peste 50% îl bat pe Emil Boc. E un pariu”, a mai spus el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.