PSD a obţinut în judeţul Vâlcea peste jumătate din voturi atât pentru Senat, cât şi pentru Camera Deputaţilor, conform numărătorii paralele realizate de social-democraţi în majoritatea secţiilor de votare din judeţ. În Vâlcea, scorul obţinut de PNL este de aproximativ 18%, în timp ce ALDE obţine peste 6% din voturi, iar USR peste cinci procente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit numărătorii realizare de PSD Vâlcea după centralizarea proceselor-verbale din peste 80% dintre secţiile de votare din acest judeţ, PSD obţine 52,05% din voturile pentru Senat, PNL are 18,83%, ALDE - 6,69%, USR-5,37%, PMP - 3,79% iar UDMR 0,36%.

Conform aceleiaşi numărători paralele, pentru Camera Deputaţilor PSD a obţinut, la nivelul judeţului Vâlcea, 51,28 de procente, PNL are 17,98%, ALDE obţine un scor electoral de 6,27%, iar USR are 5,24 procente, în timp ce PMP obţine 3,77% iar UDMR-0,36%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.