Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, că primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu, el precizând că în momentul în care cele două partide şi electoratul lor se lipesc de Cîrstoiu, acesta poate creşte cu două, trei procente pe săptămână, fiindu-i suficient pentru a câştiga în 9 săptămâni alegerile la Bucureşti. Rareş Bogdan a mai spus despre Cătălin Cîrstoiu că în urmă cu 10 zile, la 6 zile de la intrarea în campanie, avea aproape 20% în sondaje,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primarul Capitalei va fi Cătălin Cîrstoiu, pentru că are în spate două partide uriaşe. Noi avem 24% pe Bucureşti, PSD are 32 sau 33%. În momentul în care reuşim să punem cele două partide în spatele domniei sale şi să fie perceput ca reprezentant şi asta facem zi de zi, oră de oră, de 10 zile încoace, domnia sa sunt absolut convins că se va vedea şi în sondajele de opinie unde va fi”, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3. 

Prim-vicepreşedintele PNL a arătat că atunci când Traian Băsescu a candidat la Primăroa Generală,”a intrat în campanie şi după primul tur de scrutin, a avut exact 12,6%, şi a câştigat cu 56%, în faţa lui Chiriţă, care era cotat ca fiind favoritul”.

”În momentul în care Cătălin Cîrstoiu, în urmă cu 10 zile, la 6 zile de la intrarea în campanie, avea aproape 20%, iar cele două partide, împreună, 56% pe Bucureşti, în momentul în care cele două partide şi electoratul celor două partide se lipesc de domnul Cîrstoiu, acesta poate creşte cu două, trei procente pe săptămână, fiindu-i suficient pentru a câştiga în 9 săptămâni alegerile.

Întrebat cine l-a impus pe Cătălin Cîrstoiu ca şi candidat al celor două partide, Rareş Bogdan a răspuns, ironic: ”Spiritus Sanctus”. Întrebat dacă este vorba de preşedintele Klaus Iohannis, prim-vicepreşedintele PNL a infirmat, arătând că şeful statului nu a fost implicat în această alegere a candidatului pe Capitală şi nici în lista pentru europarlamentare. 

”Nu i s-a spus niciodată ( Spiritus Sanctus, nr), era tot timpul domnul preşedinte şi rămâne domnul preşedinte pentru noi. Domnul Iohannis nu a fost implicat deloc pe listele nici de europarlamentare nici pentru locale, absolut deloc, are dânsul alte preocupări. La ce provocări de securitate sunt în regiune, în momentul ăsta, numai de ce se întâmplă cu Primăria Capitalei şi pe cine susţinem noi nu cred că îi arde. România este într-o zonă foarte critică, din punct de vedere geostrategic, geopolitic şi în momentul ăsta, preşedintele unei ţări de talia României, în speţă Klaus Iohannis, se ocupă de chestiunile legate de stabilitate şi securitate”, a subliniat Rareş Bogdan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.