Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a vorbit, miercuri seară, despre campania electorală, admiţând că în unele localităţi PNL şi PSD se atacă reciproc. Eurodeputatul liberal a susţinut însă că, deşi în peste 3.000 de localităţi PSD şi PNL se luptă pentru funcţiile publice, la aceste alegeri ”este mult mai multă decenţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt (atacuri între PNL şi PSD - n.r.), pentru că e normal. În 3.200 de localităţi din România suntem unii împotriva altora, candidaţi noştri sunt împotriva candidaţilor Partidului Social Democrat de cele mai multe ori. Noi am depus în peste 95% din localităţile României liste de candidaţi, cele mai multe din România, PSD-ul în jur la 90%, cei de la AUR în jur de 50, cei de la alianţa Dreptei în jur de 30%. Noi avem în jur de 95%, cel mai mult din ultimii 34 de ani”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Antena 3. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a detaliat, arătând că în 3.180 de localităţi PNL şi PSD sunt în confruntare directă. 
 
”Dar să ştiţi că e mult mai multă decenţă”, a adăugat liderul liberal. 
 
Rareş Bogdan a pledat în continuare pentru păstrarea coaliţiei dintre PNL şi PSD, arătând că ”dacă nu ar exista stabilitate în România, situaţia s-ar deteriora extrem de rapid şi situaţia ar fi extrem de gravă”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.