PSD Prahova a trimis la conducerea centrală a partidului propunerile pentru funcţiile de prefect şi subprefect al judeţului. În urma negocierilor din coaliţie, Prahova este unul dintre judeţele în care PNL a cedat funcţia de prefect, deşi are preşedinte al Consiliului Judeţean, în persoana prim-vicepreşedintelui partidului, Iulian Dumitrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PSD Prahova a trimis către conducerea centrală a partidului propunerile pentru funcţia de prefect şi pentru cea de subprefect, care au fost deţinute de PNL şi care vor fi preluate de reprezentanţi ai PSD.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Astfel, pentru funcţia de prefect a fost propus actualul director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Prahova, Virgiliu Nanu. Propunerea pentru funcţia de subprefect este fostul subprefect al judeţului, Emil Drăgănescu.
 
Iniţial, PSD Prahova l-a susţinut pe Drăgănescu pentru funcţia de prefect.
 
Emil Drăgănescu conduc Direcţia judeţeană de pază din Consiliul Judeţean Prahova, pe care preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, a anunţat public că şi-a propus să o desfiinţeze, împreună cu alte posturi din CJ Prahova.
 
Astfel, în toamna anului trecut, Iulian Dumitrescu anunţa, sub sloganul „reducere de Black Friday”, că aleşii judeţeni au adoptat o hotărâre privind reorganizarea şi stabilirea numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova şi aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale acestuia, prin care dispăreau din organigramă 101 funcţii.
 
Deciziile de desfiinţare au fost atacate în instanţa de judecată, care a decis menţinerea posturilor în organigramă, unele procese fiind încă pe rol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.