Social-democraţii au transmis, luni, că incidentul de duminică de la conferinţa de presă a „ministrului Şomajului” Violeta Alexandru relevă dubla măsură a guvernării PNL. PSD susţine că poliţia e dispusă să amendeze un pensionar care îşi cere drepturile, însă nu a făcut nimic în privinţa lui Rareş Bogdan care a organizat o petrecere pentru fiica lui, la un restaurant din Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Incidentul de ieri (duminică - n.r.), de la conferinţa Ministrului Şomajului, Violeta Alexandru ne arată dubla măsură a autorităţilor în Guvernarea PNL. Pe de o parte, desant de poliţişti şi amenzi usturătoare la un pensionar obişnuit care şi-a strigat revolta faţă de Guvernul PNL pentru că i-a tăiat din drepturile câştigate prin Legea pensiilor”, au transmis social-democraţii, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai spune că guvernarea PNL muşamalizează anumite evenimente, atunci când vine vorba de politicieni care fac parte din partid.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Pe de altă parte, cercetări muşamalizate, fără amenzi, fără sancţiuni, la banchetul cu interlopi al lui Rareş Bogdan, prin care s-au încălcat flagrant restricţiile privind evenimentele private şi funcţionarea restaurantelor. De ce credeţi că Poliţia nu l-a amendat nici până azi pe Rareş Bogdan, dar i-a aplicat prompt o amendă pensionarului care a protestat?”, a conchis sursa menţionată.

Un incident a avut loc, duminică, în timpul unei conferinţe de presă a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce un pensionar recalcitrant a intrat în faţa jurnaliştilor şi a ministrului, strigând că vrea să i se mărească pensia, ameninţând ministrul şi jignind şi alte persoane prezente. Ministrul Violeta Alexandru a încercat să îl calmeze, iar în cele din urmă s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă pentru a discuta personal cu bărbatul, dar nu înainte de a spune că „PSD se foloseşte de necazurile oamenilor” şi că „PSD foloseşte oamenii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.