Fostul primar general Traian Băsescu a afirmat, marţi seară, că Gabriela Firea are o problemă în partid, deoarece lui Marcel Ciolacu îi este frică de ea că ar putea câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Băsescu susţine că Firea nu are cum să câştige în faţa lui Nicuşor Dan deoarece bucureştenii sunt oameni instruiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu a fost întrebat marţi, la Digi 24, cum vede situaţia în care se află Gabriela Firea din punct de vedere politic.

“Cred că are o problemă în partid. Nu cu mine are o problemă sau nu eu cu dânsa am o problemă. Are o problemă în partid. Rar se întâmplă ca un partid să aibă un candidat care oricum ai da sondajele iese prima sau a doua şi să nu o pui să candideze. Este clar că e neîncrederea lui Ciolacu. Lui Ciolacu îi este frică de această doamnă că s-ar putea să câştige alegerile la Capitală şi să se trezească cu ea, ştii ceva, domn Ciolacu, am câştigat la Capitală, e septembrie, m-aş înscrie şi ca independent la prezidenţiale. Aici e teama lui Ciolacu de Firea”, a afirmat Traian Băsescu.

El a precizat că Gabriela Firea nu are cum să câştige în faţa lui Nicuşor Dan.

“Aş putea să îl liniştesc. Firea nu are cum să câştige în faţa lui Nicuşor pentru că bucureştenii sunt oameni instruiţi, văd şi ei ce se întâmplă în Capitală, că Nicuşor e un primar care a preferat în loc să arunce banii pe imagine, pe cumpărat ochelari, pe dus pensionarii în Grecia, pe dus oameni la Sfânta Parascheva, în loc să cheltuiască bani pe astea, a băgat bani cât a putut în infrastructura nevăzută a Capitalei, ceea ce este important”, a explicat Băsescu.

El a menţionat că PSD şi PNL vor merge cu un candidat unic la Primăria Capitalei,  dar care va pierde.

Bucureştiul are peste 50% oameni inteligenţi, oameni instruiţi , care înţeleg ce se întâmplă în oraş”, a adăugat Traian Băsescu.

 

Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura Gabrielei Firea pentru funcţia de primar al Capitalei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.