Cei peste 40.000 de manifestanţi de la Sibiu s-au oprit în faţa casei preşedintelui Klaus Iohannis şi au scandat numele acestuia şi lozinca ”Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”. La câteva case distanţă au primit gogoşi şi ceai cald de la reprezentanţii unui restaurant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 22.00, cei peste 40.000 de manifestanţi de la Sibiu s-au oprit pentru câteva minute în faţa casei preşedintelui Iohannis de pe strada Bâlea.

Oamenii au scandat ”O dorinţă sinceră, România liberă”, „Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”, dar şi numele şefului statului.

Ca în fiecare seară, un cordon al forţelor de ordine a fost aşezat în dreptul porţii şi gardului, dar niciodată nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Sibienii au scandat şi ”Jandarmeria, jos pălăria”, în fiecare seară de protest, oamenii dăruindu-le flori jandarmilor. Unii dintre ei, la rândul lor, ofereau florile primite copiilor care participau la protest.

La câteva case distanţă de casa soţilor Iohannis, reprezentanţii unui restaurant le-au oferit oamenilor gogoşi şi ceai cald.

Protestatarii au aplaudat gestul şi s-au servit bucuroşi.

”Suntem alături de compatriotii nostri impotriva hotiei si ii sustinem cum putem”, a declarat Nicolae Ionescu, managerul restaurantului.

Manifestanţii se îndreaptă către Piaţa Mare, acolo unde este finalul traseului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.