Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă merge vineri într-o vizită în Republica Moldova, el afirmând că vrea să transmită de la Chişinău, un mesaj puternic de solidaritate şi sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru fraţii şi surorile noastre de dincolo de Prut, Vreau să transmit astăzi, de la Chişinău, un mesaj puternic de solidaritate şi sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat. Cetăţenii Republicii Moldova ştiu deja că România le este cel mai de încredere partener. Noi, liberalii, am susţinut şi vom continua sprijinul nostru necondiţionat pentru aceştia”, a transmis Ciucă într-o postare.

Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către sutele de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova care trăiesc în România şi care sunt îngrijoraţi pentru familiile lor de peste Prut. Vreau să ştiţi că România preţuieşte la fel de mult locurile în care v-aţi născut”, mai spune Ciucă.

Potrivit preşedintelui Senatului, ”Republica Moldova este astăzi pe drumul spre aderare la Uniunea Europeană, o ţară independentă şi suverană şi e singura care trebuie şi poate să îşi decidă soarta”.

”Am credinţa că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, mai afirmă el.

Preşedintele Senatului va avea o întrevedere cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu şi cu cu Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Nicolae Ciucă va participa şi la plantarea unor copaci, alături de preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, în ⁠Grădina Botanică Naţională ”Alexandru Ciubotaru”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.