Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă: transmite joi că a aflat cu profundă tristeţe că Tal Haimi, unul dintre românii răpiţi în Gaza, şi-a pierdut viaţa. ”Gândurile mele se îndreaptă către soţia lui Tal, pe care am întâlnit-o în luna octombrie la Bucureşti, dar şi către întreaga sa familie”, spune liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cu profundă tristeţe am aflat că Tal Haimi, unul dintre românii răpiţi în Gaza, şi-a pierdut viaţa. Gândurile mele se îndreaptă către soţia lui Tal, doamna Ella Haimi, pe care am întâlnit-o în luna octombrie la Bucureşti, dar şi către întreaga sa familie”, transmite preşedintele PNL pe Facebook.
 
”Am transmis şi ambasadorului Israelului la Bucureşti, Excelenţa Sa, Reuven Azar, suportul nostru. Condoleanţe familiei îndoliate şi multă putere în aceste momente cumplite!”, mai scrie Ciucă în mesaj. 
 

Familia ostaticului israelian Tal Haimi, care avea şi cetăţenie română, şi kibbutzul Nir Yitzhak, unde acesta locuia, au anunţat într-o declaraţie comună, miercuri seara, că autorităţile au spus familiei că acesta a fost ucis la 7 octombrie de teroriştii Hamas, relatează The Times of Israel. Soţia sa, Ella Haimi, venise la sfârşitul lunii octombrie în România şi s-a întâlnit cu diverşi oficiali, între care Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, pentru a cere ajutor autorităţilor române de a sprijini eforturile pentru eliberarea ostaticilor duşi în Gaza.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.