Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat joi, la Roman că mediul de afaceri, investitorii români, care generează şi dezvoltă capitalul românesc, investitorii străini, la unison le cer să existe o predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitatea, pentru a avea o proiecţie de dezvoltare a afacerii, pe termen mediu şi lung.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mediul de afaceri, investitorii români, care generează şi dezvoltă capitalul românesc, investitorii străini, la unison ne cer să avem o predictibilitate a tot ceea ce înseamnă fiscalitatea, pentru a avea o proiecţie de dezvoltare a afacerii, pe termen mediu şi lung”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. El a precizat că ”toate aceste volte ale schimbărilor în regulile de fiscalitate produc anumite dezechilire şi trăim într-o lume care se află într-o competiţie permanentă lar competitivitatea este absolut esenţială în ceea ce priveşte existenţa în piaţă şi dezvoltarea oricărei afaceri”. Liderul PNL a mai spus că avem nevoie de infrastructura feroviară, de tot ceea ce înseamnă partea de interconectare la nivel regional şi al vecinilor noştri, cu Republica Moldova şi Ucraina, pentru că dezvoltarea se va putea realiza şi în proiecte care ţin de arealul regiunii de nord-est a Moldovei. ”S-a vorbit despre priorităţile noastre în ceea ce priveşte capitalul românesc, mediul de afaceri. Trebuie să aibă ca principal obiectiv creşterea clasei de mijloc, în societatea noastră, pentru că avem nevoie de creşterea bunăstării, a salariilor”, a mai arătat Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.