Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a declarat, marşi, despre neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei, că vrea ăs vadă scenariul şi dacă e sustenabil. El a mai spus că se bucură că a reuşit în 6 luni de zile să aducă un echilibru macroeconomic în România, şi sub nici o formă nu o să ia măsuri ca să stricăm tot ce am construit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la sediul PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii cu liderii de filiale, dacă este de acord cu propunerea ca pensiile sub 3.000 de lei să nu fie impozitate.

”Haideţi să vedem scenariul şi vedem dacă e sustenabil”, a spus Ciolacu. 

Întrebat dacă s-a discutat în coaliţie acest lucru, premierul a spus că nu s-a discutat. 

”Haideţi să vedem dacă este sustenabilă. Eu mă bucur că am reuşit în 6 luni de zile să aduc un echilibru macroeconomic în România, sub nici o formă nu o să iau măsuri ca să stricăm tot ce am construit”, a subliniat Ciolacu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.