Permierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că Guvernul investeşte11 miliarde de lei pentru reabilitarea liniei de cale ferată Focşani-Roman, pentru aproape 150 de kilometri de cale ferată, bani europeni, cu termen de finalizare în trei ani. De asemenea, Executivul alocă 1 miliard de lei, pentru reabilitarea unui sector de 42 de kilometri din Autostrada A1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem confirmarea oficială că ne-am ţinut promisiunile făcute românilor la început de mandat.  Inflaţia a scăzut sub 6% în aprilie şi consumul privat arată o revenire solidă în primul trimestru. Practic, consumul populaţiei începe să redevină, alături de investiţii, un motor al creşterii economice”, a spus premierul Ciolacu în şedinţa Executivului. 

Premierul a menţionat că investiţiile rămân factorul decisiv al dezvoltării noastre economice.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul aprobă noi proiecte majore.

”În primul rând, investim 11 miliarde de lei pentru reabilitarea liniei de cale ferată Focşani-Roman. Sunt în special bani europeni pentru aproape 150 de kilometri de cale ferată, cu termen de realizare de 3 ani. Iar în domeniul rutier alocăm 1 miliard de lei din bugetul de stat pentru a reabilita un sector de 42 de kilometri din Autostrada A1”, a spus premierul în şedinţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.