Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că Executivul construieşte un ansamblu medical nou în care să funcţioneze Institutul Clinic Fundeni, el arătând că nu mai putem continua în clădiri vechi de 60 de ani. Potrivit premierului, este vorba de un complex modern, cu zeci de săli de operaţie, investiţia este de 500 de milioane de euro, majoritar din fonduri europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aprobăm o investiţie majoră în domeniul sanitar, construim un ansamblu medical nou în care să funcţioneze Institutul Clinic Fundeni, cea mai mare instituţie spitalicească din România”, a anunţat premierul în şedinţa Executivului.

”Nu mai putem continua în clădiri vechi de 60 de ani. Vom ridica un complex modern, cu zeci de săli de operaţie, investiţia este de 500 de milioane de euro, majoritar din fonduri europene”, a spus Ciolacu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Premierul a menţionat că zeci de mii de pacienţi din toată ţara vin anual la Fundeni pentru tratament, iar pentru ei, această investiţie este una vitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.