Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, despre Traian Berbeceanu, că este un om serios pe care bucureştenii s-au putut baza într-o perioadă extrem de grea şi un prefect bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un prefect bun, un om serios pe care bucureştenii s-au putut baza într-o perioadă extrem de grea, cu multe încercări”, a scris Ludovic Orban joi pe Facebook, ataşând şi o poză alături de Traian Berbeceanu. 

În urma negocierilor partidelor din coaliţia de guvernare, prefectura Capitalei ar urma să revină USR-PLUS, cea a Clujului să fie ocupată de un reprezentant al UDMR, iar la Bihor ar urma să fie prefect liberal, au declarat pentru News.ro, surse politice.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
Surse din USR au declarat că postul de prefect ar putea fi cedat PLUS care are libertatea de a decide dacă vrea să-l păstreze în funcţie pe actualul prefect, Traian Berbeceanu.
 
Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a afirmat marţi, cu privire la posibilitatea ca USR-PLUS să decidă cu privire la un nou prefect al Bucureştiului, că îi urează succes acestuia, oricine ar urma să fie numit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.