Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că va riposta ”o dată şi bine” atacurilor venite din partea preşedintelui Klaus Iohannis, social-democratul susţinând că nu poate fi blocată activitatea Guvernului şi Parlamentului până când preşedintele ”revine la sentimente mai bune” faţă de noua putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD a afirmat că nu a mai vorbit cu Klaus Iohannis de la ceremonia de depunere a jurământului de către miniştrii guvernului Grindeanu. „Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal. Este ineficient. Dar nu plâng seara acasă că nu sunt căutat de Iohannis. Nu vreau să ripostez, m-aţi văzut săriind la gâtul cuiva, am înjurat pe cineva, pe Iohannis, PNL?”, a spus Liviu Dragnea.

Invitat să comenteze afirmaţiile critice ale preşedintelui legate de persoana sa şi de guvernul PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Eu voi riposta o dată şi bine (...) Nu pot să mă trezesc în fiecare dimineaţă să ripostez”.

Dragnea a spus că relaţiile reci cu preşedintele Iohannis nu trebuie să influenţeze activitatea guvernului Grindeanu. ”Nu putem apăsa pe butonul de pauză, să îngheţe Parlamentul şi Guvernul până când revine preşedintele la sentimente mai bune”, a mai spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.