Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleanţe, în urma morţii fostului premier japonez Shinzo Abe, care în cursul dimineţii a fost victima unui asasinat. Şeful statului spune că acesta a fost un apărător puternic al democraţiei şi al multilateralismului şi, de asemenea, un prieten adevărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sincere condoleanţe familiei fostului prim-ministru Abe Shinzo şi poporului japonez pentru această pierdere tragică. A fost un apărător puternic al democraţiei şi al multilateralismului şi, de asemenea, un prieten adevărat!”, se arată în mesajul transmis de preşedintele Klaus Iohannis pe Twitter. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Fostul premier japonez Shinzo Abe a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 67 de ani, după ce a fost împuşcat la un miting electoral, a anunţat postul bublic de televiziune NHK, citând surse din partidul fostului premier, relatează CNN.

Ulterior, decesul a fost confirmat de şeful spitalului la care a fost internat după incident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.