Preşedintele UDMR Kelemen Hunorcare a fost prezent sâmbătă la pelerinajul de rusalii de la Şumuleu Ciuc, unde participanţii s-au rugat pentru pace,că âîn 2024 ar fi greu să numim ceva mai important decât pacea, pentru că pacea înseamnă sprijinul pentru viaţă, relatează MTI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a afirmat că, pentru el, fiind născut la Cârţa, în apropierea Şumuleului, pelerinajul este mai scurt ca distanţă, dar la fel de lung şi profund în spirit ca pentru toţi care fac drumul până la Şumuleu-Ciuc, de oriunde ar veni.

El a reamintit că pelerinajul la Şumuleu este o bună ocazie pentru a se linişti, pentru a se ruga şi a reflecta asupra nevoilor comunităţii maghiare din Bazinul Carpatic pentru a putea construi viitorul ei.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

„Cred că în 2024 ar fi greu să numim ceva mai important decât pacea, pentru că pacea înseamnă sprijinul pentru viaţă, înseamnă să fii de partea vieţii. Iar cei care sunt de partea vieţii, susţin construcţia şi sunt de fapt de partea Creatorului, se alătură Creatorului”, a rezumat Hunor Kelemen.

În opinia sa, faptul că sute de mii de oameni gândesc şi se roagă în acelaşi timp, va avea cu siguranţă un efect asupra sufletelor, asupra comunităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.