Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea bugetului de stat pe anul 2024 şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, şeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2024 şi decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat decretul. privind promulgarea Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2024.

Pe 20 decembrie, Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, după ce plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatul ui a adoptat bugetul pentru anul viitor, că „este un buget pentru români, nu e un buget pentru politicieni”. Liderul PSD a adăugat că şi-ar fi dorit dezbateri corecte în comisii, cât şi în plen, atât a celor din coaliţie, cât şi a celor din opoziţie.

„După manifestările de ieri şi după cele de astăzi, se pare că încep să cred ce se auzea pe holurile Parlamentului sau pe stradă, faptul că dumneavoastră v-aţi vacinat de 1.000 de ori ca să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi se pare că v-a dăunat foarte mult”, a mai spus şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.