Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a scris, vineri, pe Facebook, că PNL trebuie să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile şi care au ”un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei”. ”Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creşe”, spune reprezentantul USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”PSD a instalat în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor un avocat al interlopilor, care declara până de curând că îşi doreşte „desfiinţarea DNA”. Linişte din partea PNL. PSD a numit în funcţia de Secretar General al Guvernului, cu rol de ministru, un condamnat penal. Linişte din partea PNL. Tot linişte e şi pe tema pensiilor speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile, dacă Guvernul nu le elimină prin Ordonanţă de Urgenţă sau Parlamentul nu adoptă legea USR de eliminare a pensiilor speciale”, a scris Moşteanu în postare. 
 
Deputatul USR afirmă că este vorba despre ”un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei”.
 
”Cu banii respectivi am putea construi, anual, peste 100 de noi creşe”, adaugă el. 
 
”Aş vrea să-l aud pe Rareş Bogdan cum ne vorbeşte, din nou, de „desfiinţarea pensiilor speciale în 30 zile”. Aş vrea să văd o poziţie asumată din partea noului prim-ministru, Nicolae Ciucă, pe tema pensiilor speciale. PNL trebuie desfiinţeze pensiile pentru primari şi preşedinţi de consilii judeţene nu în 30 zile, ci în 29 de zile. Dacă de penalii din Guvern şi avocaţii interlopilor PNL nu a spus nimic, mă aştept măcar să aibă o reacţie pe tema acestei noi categorii de privilegiaţi care ni se pregăteşte. Curaj, Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Florin Cîţu! Aveţi curajul să vă opuneţi baronilor locali şi PSD-ului!”, mai precizează Ionuţ Moşteanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.