Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în urma întâlnirii cu preşedintele SUA, Joe Biden, că discuţiile despre vizele pentru românii care călătoresc în SUA nu sunt decizii politice, ci se bazează pe date statistice. ”Putem să avem speranţa legitimă ca, într-un viitor destul de apropiat, să se rezolve această chestiune”, declară şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt foarte multe discuţii tehnice aici, ştiţi că Visa Waiver nu este o decizie politică, este o decizie care se bazează pe date statistice. Ministerul de Externe de la noi şi ambasada de aici (din SUA – n.r.) au luat lucrurile foarte în serios, există campanii de conştientizare, de îmbunătăţire a ratei de acceptare şi în acest sens putem să avem speranţa legitimă ca, într-un viitor destul de apropiat, să se rezolve această chestiune”, a declarat Klaus Iohannis, marţi seară, la finalul discuţiilor cu preşedintele Joe Biden.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.