Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la admiterea în PNL a unor parlamentari care au susţinut moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă, că este vorba de politicioeni care au susţinut demersurile PNL, în baza unor negocieri politice, care s-au finalizat ASTFEL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este evident că au fost politicieni care au sprijinit activ demersurile PNL şi este evident că aceste lucruri s-au făcut în baza unor negocieri politice care s-au finalizat cu acţiunile pe care le-aţi văzut”, a răspuns Iohannis.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că s-a aprobat un protocol de integrare în PNL a celor care au fost alături de formaţiune la moţiunea de cenzură şi la învestirea Guvernului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin", a spus Orban, menţionând că aceştia au luat decizia de a fi alături de PNL şi "nicidecum să rămână rătăciţi pe la uşile PSD... Aşa cum sunt alţii".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.