Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, că, deşi în unele momente se află în întârziere, nu foloseşte ”girofarul şi coloana oficială”, dând exemplul acestei zile când trebuie să ajungă la aeroport pentru a plecat în SUA, unde va participa la ceremonia de învestire de la Washington D.C a preşedintelui Donald Trump.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O să plec spre Statele Unite. (...) Sunt contratimp, dar asta nu mă face să pun girofarul şi coloana oficială. Nu am făcut-o niciodată până acum şi n-o s-o fac nici de acum încolo, tocmai de aceea nu vreau să pierd avionul”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, înainte de a răspunde ultimei întrebări din partea jurnaliştilor.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a delegat, marţi, vicepremierului Sevil Shhaideh atribuţiile de şef al Executivului, de miercuri până luni, cât timp el se va afla în Statele Unite ale Americii pentru a participa la inaugurarea preşedintelui ales, Donald Trump.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.