Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat miercuri, că s-a spus şi despre ea, dar şi despre Robeet Negoiţă şi Daniel Băluţă că s-au dat de partea rechinilor imobiliari. Ea a afirmat că ”sunt rechini buni şi rechini răi în imobiliare în Bucureşti”. ”Ştim cu toţii şi cine a pbţinut în aceşti patru ani autorizaţii. S-a blocat pentru toată lumea, dar nu şi pentru prieteni, rechinii buni şi amabili, care s-au activat şi această perioadă” a mai comentat Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un subiect care e mult accentuat şi care cred că a fost speculat negativ de adversarii politici - s-a spus şi despre mine, şi despre Robert, şi despre Daniel - ei au făcut lucruri în Capitală, dar s-au dat de partea rechinilor imobiliari. Aş vrea, cu toată responsabilitatea, cu toată tăria şi cu toate argumentele, să demontez această temă toxică de campanie şi oricine doreşte să vină să-mi spună că nu e adevărat ce spun, să vină cu argumente, nu cu lozinci”, a spus Firea la lansarea candidaturii lui Daniel Băluţă pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4.

”Ce sunt rechinii imobiliari? În mintea celor care stau ascunşi în birouri şi nu fac nimic şi dau vina pe extratereştri pentru neputinţa lor, rechinii imobiliari sunt nişte oameni răi care îşi pun investiţiile lor, forţa lor, munca lor în slujba răului, în slujba a ceea ce nu e bine, dincolo de faptul că omenirea s-a construit prin muncă, prin investiţii, prin capital”, a mai spus Gabriela Firea.

Ea a ţinut să precizeze că ”mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia. pentru că mediul antreprenorial creează locuri de muncă, iar oamenii de afacetri riscă şi plătesc taxe şi impozite la stat şi trebuie să fie partenerul oricărei societăţi normale şi profesioniste”.

Regulile să fie respectate, legile să fie prietenoase cu oamenii, discuţii absolut transparente pentru ceea ce înseamnă investiţii”, a arătat Gabriela Firea. ”Să nu mai construim în Bucureşti că vin rechinii. Nu, nu, voi, cei de la ştiţi unde, USR, aţi inventat aceşti rechini. Pentru că îl loc să faceţi legi bune în Parlament (..) şi reguli şi să punem acele condiţii care există în toată Uniunea Europeană, pentru şcoli, pentru creşe, pentru grădiniţe, pentru ieşiri şi intrări pentru situaţii de urgenţă şi nu în parcuri. Ei erau supăraţi doar de anumiţi rechini, că sunt rechini buni şi rechini răi în imobiliare în Bucureşti, ştim cu toţii şi cine a pbţinut în aceşti patru ani autorizaţii. S-a blocat pentru toată lumea, dar nu şi pentru prieteni, rechinii buni şi amabili, care s-au activat şi această perioadă şi îi vedem. Asta e manipularea, asta e campania făcută pe minciună, ură şi mai ales pe dezinformare”, a mai declarat Firea.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat printr-o postare ironică după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei, în favoarea unor candidaturi separate, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja urmând să fie susţinuţi în cursa pentru Bucureşti. ”Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze?”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.