Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, luni, acuzaţiilor aduse de raluca Turcan, care, într-un mesaj intern în partid, scria că nu mai sunt bani pentru pensii şi alocaţii. E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri, a spus Cîţu la sediul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doamna Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea să vină la şedinţa BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîţu, întrebat de faptul că Turcan i-a cerut, luni, demisia din fruntea partidului, pentru coaliţia cu PSD şi modul în care s-a negociat formula guvernului, doar în interesul său. 

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a spus Turcan. 

În replică, premierul interimar Florin Cîţu a răspuns: Este ministrul Muncii. Să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri (de pensii şi alocaţii – n.r.)”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.